Középiskolásoknak

Az OTDT célul tűzte ki, hogy hidat teremtsen az egyetemi képzés és a középiskolás érdeklődők között. Rendezvényünk a jogászi hivatás iránt érdeklődő középiskolások számára nyitott, azonban az online szervezésre tekintettel a szokásos programok közül a jelenlét varázsa alapján működőket idén sajnos nélkülöznünk kell. Ehelyett módot szeretnénk adni olyan online beszélgetésekre, virtuális kerekasztalokra, amelyek révén megismerkedhetnek a jogászi hivatásrendekkel, bepillanthatnak a kutatás és a gyakorlati jogalkalmazás érdekességeibe.

A középiskolások részére a tagozati ülések linkjeit eljuttatjuk, így ők bármely rendezvényen részt tudnak venni. Minden középiskolás érdeklődőt szeretettel várunk, hiszen az online megrendezés előnyét látjuk abban, hogy a középiskolás rétegből nem csak a Debrecenhez fizikailag közel eső iskolákból tudnak eljönni érdeklődők, hanem az ország bármely pontjáról.

Részletes információkat hamarosan e felületen is nyújtunk, az OTDK programját a későbbiekben tesszük közzé.

Frissítés dátuma: 2020.12.01.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.